Welkom bij BÜNTE

Maak kennis met de nieuwe norm.

BÜNTE ORIGINALS

GEDREVEN DOOR INNOVATIE

Passie voor het vak. Producten voor de toekomst. Zonder compromis.


HELMUT BÜNTE® GMBH

30 JAAR JONG

Onderscheidend willen zijn.
De beweegreden waarom Helmut Bünte zich in 1990 vestigde als groothandel.

Inmiddels 30 jaar jong, werken wij vanuit drie internationale vestigingen samen met ruim 60 FTE binnen Europa. Ons hoofdkantoor is  gevestigd in de regio Osnabrück, vanuit deze locatie werken wij sinds enkele jaren naar gerenommeerde trailer-professionals binnen Europa.ONZE VISIE

EIGEN GELD, EIGEN RISICO

BÜNTE is geen onderdeel van een concern.
Maar een familiebedrijf, een lange termijn visie, een toekomst.

Dat onderscheidt ons van alle andere ‘merken’. We zijn ondernemers, geen bestuurders. Wij denken niet als monopolist, maar als key-partner. Onze medewerkers zijn onze ambassadeurs. Net een paar stappen harder rennen voor de klant. Dat garanderen wij. Wij doen het namelijk anders. Daar onderscheiden wij ons in.HOW IT WORKS

WIJ MAKEN DE NORM

We staan voor kwaliteit en flexibiliteit en daarmee identificeren we ons met de visie en werkwijze van onze klanten. Maar onze samenwerking maken we vooral persoonlijk.

We bieden je een kwalitatief, maar scherp geprijsd assortiment èn vinden daarnaast een persoonlijke benadering erg belangrijk.
Wij willen onze klanten een waarde geven, die ons beide verder brengt. Samenwerken is tenslotte het sleutelwoord tot succes.


Kwaliteit zonder compromis

Wij nemen geen genoegen met minder.
100% kwaliteit – 0% discussie.

De productlijn BÜNTE Originals start met innovatie, beginnend vanaf de standaard. Geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten als SKF, FEBI, FAG  en BERAL. Daarnaast werken wij met meerdere joint-ventures middels een samenwerking in outsourcing vanuit het verre Oosten. Dit resulteert in een kwalitatief en betaalbaar product voor de trailer-markt.


Kwaliteit

100

Innovatie vanuit de standaard

85

Betaalbaar en concurrerend

65

Brede inzetbaarheid

50

Reseller worden?

Neem dan contact op met onze reseller-manager.
Kom in gesprek met al je overige vragen.
De verhouding wij op scherp.
Wij zijn pas tevreden, als jij tevreden bent.
BELLENMAILEN