Aanhanger onderdelen

100% Kwaliteit van Bünte Originals.

Aanhanger onderdelen kopen
DE NIEUWE NORM IN AANHANGER ONDERDELEN


Een breed assortiment trailer-onderdelen van de hoogste kwaliteit. Caravans, boottrailers of de dagelijks gebruikte aanhangwagen; in elk type aanhanger of trailer kun je onze hoogwaardige onderdelen inmiddels terugvinden.

BÜNTE ORIGINALS: De nieuwe norm voor traileronderdelen

Bünte Originals is de nieuwe norm op het gebied van aanhangertechniek. Na jaren lange ervaring in de trailermarkt weten we inmiddels als geen ander waar welke traileronderdelen tekortschieten. Door zorgvuldig onze fabrikanten te kiezen waarmee we intensief samenwerken om een constante verbetering van kwaliteit na te streven.


Hoogwaardige aanhangeronderdelen

Een breed assortiment trailer-onderdelen van de hoogste kwaliteit. Caravans, boottrailers of de dagelijks gebruikte aanhangwagen; in elk type aanhanger of trailer kun je onze hoogwaardige onderdelen inmiddels terugvinden.

De nieuwe norm voor aanhangeronderdelen

Bünte Originals is de nieuwe norm op het gebied van aanhangertechniek. Na jaren lange ervaring in de aanhangermarkt weten we inmiddels als geen ander waar welke aanhangeronderdelen tekortschieten. Door zorgvuldig onze fabrikanten te kiezen waarmee we intensief samenwerken om een constante verbetering van kwaliteit na te streven.


DE NIEUWE STANDAARD

BÜNTE ORIGINALS AANHANGER ONDERDELENHELMUT BÜNTE® GMBH

30 JAAR JONG

Onderscheidend willen zijn.
De beweegreden waarom Helmut Bünte zich in 1990 vestigde als groothandel.

Inmiddels 30 jaar jong, werken wij vanuit drie internationale vestigingen samen met ruim 60 FTE binnen Europa. Ons hoofdkantoor is  gevestigd in de regio Osnabrück, vanuit deze locatie werken wij sinds enkele jaren naar gerenommeerde trailer-professionals binnen Europa.ONZE VISIE

EIGEN GELD, EIGEN RISICO

BÜNTE is geen onderdeel van een concern.
Maar een familiebedrijf, een lange termijn visie, een toekomst.

Dat onderscheidt ons van alle andere ‘merken’. We zijn ondernemers, geen bestuurders. Wij denken niet als monopolist, maar als key-partner. Onze medewerkers zijn onze ambassadeurs. Net een paar stappen harder rennen voor de klant. Dat garanderen wij. Wij doen het namelijk anders. Daar onderscheiden wij ons in.HOW IT WORKS

WIJ MAKEN DE NORM

We staan voor kwaliteit en flexibiliteit en daarmee identificeren we ons met de visie en werkwijze van onze klanten. Maar onze samenwerking maken we vooral persoonlijk.

We bieden je een kwalitatief, maar scherp geprijsd assortiment èn vinden daarnaast een persoonlijke benadering erg belangrijk.
Wij willen onze klanten een waarde geven, die ons beide verder brengt. Samenwerken is tenslotte het sleutelwoord tot succes.


Over Bünte Originals

We staan voor kwaliteit en flexibiliteit en daarmee identificeren we ons met de visie en werkwijze van onze klanten. Maar onze samenwerking maken we vooral persoonlijk. We bieden je een kwalitatief, maar scherp geprijsd assortiment èn vinden daarnaast een persoonlijke benadering erg belangrijk. Wij willen onze klanten een waarde geven, die ons beide verder brengt. Samenwerken is tenslotte het sleutelwoord tot succes.

Resellers aan het woord

Reseller Reviews


In het reseller proces ben ik van begin tot eind uitstekend geholpen door de Reseller Manager van Bünte Originals. Als ik een vraag heb, wordt er meteen naar een oplossing gezocht.

Klaas de Reus

Eigenaar

Contact

Adres:

Industrieweg 9, 7641 AT Wierden

E-mail:

support@bunte-originals.com


BEL BÜNTE ORIGINALS

Bünte Originals dealers bij jou in de buurt