A1 Aanhangwagens

Official reseller van Bünte Originals.

KOPEN BIJ A1 Aanhangwagens
A1 AANHANGWAGENS

GESPECIALISEERD IN DE REPARATIE EN ONDERHOUD
VAN AANHANGERS VAN ALLE MERKEN


A1 AANHANGWAGENS

GESPECIALISEERD IN DE REPARATIE EN ONDERHOUD
VAN AANHANGERS VAN ALLE MERKENVERKOOP

NIEUW EN GEBRUIKT

A1 is dealer van Anssems, Hulco, Henra en Humbaur en richt zich hiermee op de verkoop van aanhangwagens met een draagvermogen van 750kg t/m 3500 kg in de particuliere en zakelijke markt.REPARATIE

Voor alle aanhangers

Door de jarenlange ervaring op gedaan in de automotive sector beschikt A1 Aanhangwagens over een brede kennis op het gebied van vervoer. Bovendien repareren ze met Bünte Originals onderdelen.ONDERHOUD

MET BÜNTE ORIGINALS

A1 Aanhangwagens is gespecialiseerd in de reparatie en onderhoud van aanhangers van alle merken. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de strenge eisen van de Bovag. Tevens kunt u bij hun terecht voor een schade expertise en schade reparatie. A1 is gevestigd op het industrieterrein A1 in De Lutte.


Over A1 Aanhangwagens

Nadat in 2011 een bedrijf in de regio failliet ging zag Paul Briedé zijn kans schoon. ,,Ik ben in het gat gesprongen en dat heeft goed uitgepakt’’ zegt de trotse eigenaar die zelf sinds 2004 in De Lutte woont. In dit Twentse kerkdorp runt hij nu A1 Aanhangwagens.
Het bedrijfspand gelegen op het industrieterrein A1 pal aan de snelweg A1 die van Amsterdam naar De Lutte loopt. Door deze ligging zijn ze goed bereikbaar en kunnen zij hun klanten ontzorgen door snel op locatie te zijn. A1 richt zich vooral op het onderhoud, reparatie, verkoop, verhuur en de verkoop van losse onderdelen voor aanhangers met een gewicht tot 3500kg. Deze activiteiten worden allemaal volgens de BOVAG normen uitgevoerd.

Contact A1 Aanhangwagens

Adres:

Ambachtstraat 4a
7587 BW, De Lutte

E-mail:

info@a1aanhangwagens.nl


BEL DE REUS

Andere dealers in de buurt